FC Twente beloont Zerrouki, Kadioglu slaat miljoenenkans af

17 maart 2022, 18:34   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

FC Twente heeft het contract van Ramiz Zerrouki (23) opengebroken en verlengd. De middenvelder is de laatste jaren doorgebroken bij de Tukkers en wordt voor die ontwikkeling beloond. Net als met eerder bijvoorbeeld Joël Drommel en Jayden Oosterwolde hoopt de club op die manier een fraai bedrag voor hem te vangen.

Op de clubsite maakt FC Twente melding van de nieuwe verbintenis die beide partijen met elkaar aangaan. "Ik ben nu anderhalf seizoen basisspeler bij FC Twente en het is positief om te zien dat ik een bepaald niveau haal, maar ik weet ook dat ik nog nieuwe stappen kan zetten", legt de international van Algerije uit. "Ik zie bij FC Twente voor mezelf nog genoeg mogelijkheden om door te groeien."

Ook FC Twente is tevreden over de sterkhouder, die inmiddels bijna zestig officiële wedstrijden speelde in de hoofdmacht en daarin viermaal scoorde en twee assists gaf. "We zijn heel tevreden over Ramiz' prestaties en het is mooi dat we hem langer aan FC Twente hebben kunnen binden", aldus technisch directeur Jan Streuer. "Wij geloven erin dat hij nog veel stappen kan maken en een heel mooie toekomst in het voetbal voor zich heeft."

Lees ook: Hilgers sprak met Feyenoord: "Ze zijn wel écht geïnteresseerd"

Kadioglu slaat miljoenen af

Verder kwam ook naar buiten dat Ferdi Kadioglu (22) zijn contract bij Fenerbahce heeft verlengd. Dat is best opmerkelijk, aangezien de middenvelder annex buitenspeler een aflopende verbintenis had na dit seizoen en dus transfervrij een aardige tekensom had kunnen incasseren. Met zijn tot 2026 lopende verbintenis is die optie in elk geval voorlopig weer van de baan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen