Bayern bekeek Ajax-drietal in CL: 'Nieuwe Pogba en Robben'

18 maart 2022, 09:05   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Bayern München lijkt komende zomer serieus van plan om te shoppen bij Ajax. In de loop van dit seizoen werden Ryan Gravenberch, Antony en Noussair Mazraoui al in verband gebracht met de Duitse grootmacht. Deze week bezocht sportief directeur Hasan Salihamidzic de Champions League-wedstrijd tegen Benfica om het drietal zelf aan het werk te zien.

Dat wist Christian Falk, hoofdredacteur van de sporttak van BILD, te melden in de podcast Bayern Insider. Op alle drie de posities van de genoemde spelers hoopt Bayern zich komende zomer te versterken, zo weet hij. Over Gravenberch gaan de geruchten al het langst. Hij zou de opvolger moeten worden van Corentin Tolisso, wiens contract na het huidige seizoen afloopt.

Ook Antony en Mazraoui worden gezien als één-op-één vervangers van mogelijk vertrekkende Bayern-spelers. Zo zou Antony op termijn Serge Gnabry moeten opvolgen. Eerder was de 22-jarige Braziliaan al in beeld als vervanger van Kingsley Coman, maar de Fransman verlengde zijn contract deze winter tot medio 2027. Mazraoui zou op termijn Benjamin Pavard kunnen aflossen. 

Het doorselecteren is echter niet de enige reden dat de drie Ajacieden in beeld zijn. Bayern zou bovendien erg veel potentie zien in de nog jonge spelers. Zo werd Gravenberch - niet voor het eerst - 'de nieuwe Pogba' genoemd en werd Antony vergeleken met voormalig publiekslieveling Arjen Robben. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen