Nieuwe keeper Feyenoord al in de Kuip, race tegen de klok voor Klassieker

18 maart 2022, 11:52

Valentin Cojocaru zat donderdagavond al op de tribunes tijdens de Conference League-wedstrijd tussen Feyenoord en Partizan Belgrado (3-1), zo verzekert Algemeen Dagblad-verslaggever Mikos Gouka op Twitter. Het wordt een race tegen de klok om Cojocaru op tijd ingeschreven te hebben voor komende zondag.

Feyenoord hoopt de Roemeense doelman zo spoedig mogelijk aan de selectie toe te voegen, nadat bekend werd dat Justin Bijlow tot het einde van het seizoen uitgeschakeld is vanwege een operatie aan zijn voet. De Rotterdammers mochten eigenlijk geen doelman meer aantrekken, maar konden gebruikmaken van de FIFA-regel die stelt dat spelers uit de Oekraïense competitie mogen vertrekken vanwege de oorlog.

Daardoor wordt Valentin Cojocaru de komende weken de concurrent van Ofir Marciano. Feyenoord werkt eraan om de doelman van FK Dnipro voor 12.00 uur in te schrijven, zodat hij komende zondag al zijn debuut kan maken in de wedstrijdselectie tegen Ajax.

De 26-jarige Roemeen hield dit seizoen in veertien competitieduels zeven keer zijn doel schoon. In het verleden keepte hij onder meer voor Crotone, Steaua Boekarest en FC Voluntari.

Lees ook: 'Veel vraagtekens bij Feyenoord

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen