Alle doorlotingen: droomfinale Feyenoord tegen PSV mogelijk

18 maart 2022, 16:02   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De lotingen in de drie Europese clubtoernooien zijn achter de rug. Dat betekent dat alle kwartfinales in de Champions League, Europa League en Conference League bekend zijn. Daarnaast heeft de UEFA ook direct doorgeloot, waardoor ook de mogelijke halve finales al bekend zijn. Feyenoord en PSV ontlopen elkaar daarin, waardoor een Nederlandse droomfinale nog altijd mogelijk is.

Champions League

De eerste halve finale in het miljardenbal zal gespeeld worden tussen de winnaar van Chelsea-Real Madrid en de winnaar van Manchester City. Dat houdt in dat er geen herhaling van de finale van vorig seizoen komt, gezien Manchester City en Chelsea zich in hetzelfde deel van het toernooischema bevinden. De winnaar van Villarreal-Bayern München neemt het op tegen de winnaar van Benfica-Liverpool.

Europa League

Hoewel Giovanni van Bronckhorst met Rangers FC niet heel ongunstig heeft geloot (Braga), heeft het in de mogelijke halve finale wel een lastige kluif aan RB Leipzig of Atalanta Bergamo. Dat betekent dat de winnaar van FC Barcelona-Eintracht Frankfurt het opneemt tegen de winnaar van West Ham United-Olympique Lyonnais.

Conference League

Vanuit Nederlands oogpunt is de doorloting van de Conference League echter het belangrijkst en die is zeker niet ongunstig. PSV en Feyenoord treffen elkaar in ieder geval niet in de halve finale, waardoor een Nederlandse finale nog altijd tot de mogelijkheden behoort. De winnaar van PSV-Leicester speelt tegen de winnaar van Bodø/Glimt-AS Roma en de winnaar van Feyenoord-Slavia Praag speelt tegen Olympique Marseille of PAOK.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen