Ten Hag komt met hoopvol bericht over Stekelenburg en Klaiber

18 maart 2022, 16:11

Maarten Stekelenburg en Sean Klaiber zijn op de weg terug bij Ajax. Het duo staat al maanden aan de kant vanwege een slepende blessure, maar coach Erik ten Hag heeft de twee pechvogels onlangs weer verwelkomd op het Amsterdamse trainingsveld.

Ten Hag gaf op zijn persconferentie richting de Klassieker aan dat Sean Klaiber en Maarten Stekelenburg weer op het trainingsveld te zien zijn. "Ze trainen nog niet met het team, maar staan wel weer op het veld. Maarten is net nog bij een check geweest, hij mag langzaam alles weer gaan doen. Ik heb hem zelfs al weer even zien zweven. Hij heeft stappen voorwaarts gezet. Dat gaat de goede kant op."

Datzelfde geldt voor Klaiber. Toch verwacht Ten Hag dit seizoen geen beroep meer te kunnen doen op het duo. "Dat denk ik niet, want het seizoen is niet meer zo lang", aldus de oefenmeester. Ik zal geen harde ja of nee uitspreken, maar we hebben nog maar kort de tijd tot het einde van het seizoen." Klaiber staat aan de kant met een gescheurde kruisband, terwijl Stekelenburg moest worden geopereerd aan zijn lies.

Ten Hag rekent voorlopig bovendien niet op Remko Pasveer, die aan de kant staat met een gebroken hand. "Hij is nog niet zo ver, hij heeft de keeperstraining nog niet opgepakt. Hij is wel hard aan het trainen, maar doet dat nog zonder de bal te vangen."

Lees ook: https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/399102/ajax-na-keiharde-klap-met-fitte-selectie-in-klassieker/Ajax wil tegen Feyenoord zure nasmaak van zich afspoelen

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen