Alves vraagt Messi om terugkeer: "Hij heeft het niet naar zijn zin"

18 maart 2022, 16:56

Sinds de uitschakeling van Paris Saint-Germain in de Champions League tegen Real Madrid, gaat het over niets anders dan het vertrek van het supertrio. Neymar en Lionel Messi werden door hun eigen fans tegen Bordeaux bij elk balcontact uitgefloten en geruchten gingen dat de Argentijn graag terug wil keren bij zijn oude liefde. Oud-ploeggenoot Dani Alves gooide nog eens extra olie op het vuur.

Alves keerde zelf deze winter terug bij FC Barcelona en hoopt ook dat zijn goede vriend Messi dat gaat doen, zo laat hij tegenover ESPN weten. "Hij heeft het niet naar zijn zin bij Paris Saint-Germain. Hij presteert alleen als hij het naar zijn zin heeft, want als dat zo is, geniet iedereen van hem. Messi is op dit moment volledig verdwaald daar in Parijs. Hij woonde op de beste plek ter wereld."

"En daar deed hij precies waar hij van houdt. Leo zei zelf altijd tegen mij: 'Waar kun je beter zijn dan hier in Barcelona'. Ik heb dat zelf ervaren en ben tot de conclusie gekomen dat er echt geen betere plek is. Toen hij wegging, stuurde ik datzelfde bericht naar hem." Volgens Alves staat Messi er wel degelijk voor open om weer terug te keren. "Iedereen die hier vertrekt heeft spijt, echt iedereen."

Lees ook: 'Sensationele comeback? Vader Messi belt naar FC Barcelona'

"Niet iedereen zal dat toegeven, omdat ze hun fouten niet willen erkennen, maar het is echt zo." De vraag is echter of PSG ook meewerkt aan een terugkeer. "Ik hoop dat hij terug kan komen en dan gaan we samen genieten van het spelen voor Barcelona." Alves weet zelf ook hoe het is om in Parijs te voetballen, hij stond er van medio 2017 tot en met de zomer van 2019 onder contract.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen