Nieuwe Marokkaanse rel: bondscoach behandelt speler schandalig

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

18 maart 2022 – De Marokkaanse bondscoach Vahid Halilhodzic is hard bezig om het zichzelf onmogelijk te maken bij de nationale ploeg. De trainer baarde eerder deze week opzien door de verbannen Hakim Ziyech en Noussair Mazraoui zonder enig overleg weer op te nemen in de voorselectie, waarna het duo geërgerd weigerde en heeft nu de volgende rel veroorzaakt.

Nieuwe Marokkaanse rel: bondscoach behandelt speler schandalig

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Halilhodzic had Sporting-back Zouhair Feddal opgenomen in zijn selectie voor de komende interlandperiode. De back kreeg een vliegticket opgestuurd, maar toen hij op de spelerslijst keek, ontbrak zijn naam. Feddal bleek van de lijst te zijn gehaald door Halilhodzic, maar dat was hem niet verteld, zo laat hij weten bij DM Sport. "Het verbaasde mij heel erg dat ik niet op de lijst stond."

"Ik ben opgeroepen, kreeg een vliegticket, maar tot op de dag van vandaag heb ik geen idee waarom ik van de lijst ben gehaald." In de Marokkaanse media werd Halilhodzic gevraagd naar zijn gebrekkige communicatie, maar zijn reactie toonde eveneens van weinig empathie. "Ik was vergeten dat hij een linkspoot is, daarom heb ik voor een ander gekozen."

Lees ook: Marokko-bondscoach: "Zal nooit meer over Ziyech en Mazraoui praten"

"Hadden ze al een vliegticket opgestuurd? Dat is niet zo erg, dat hoef ik toch niet te betalen. Hij en zijn familie kunnen de wedstrijd dan mooi vanaf de tribune zien." Marokko speelt eind maart twee cruciale kwalificatiewedstrijden voor het WK tegen Democratisch Republiek Congo. Daar zullen Mazraoui, Ziyech én Feddal dus niet bij zijn.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd