Feyenoord torenhoog favoriet, voetbalfans geven PSV weinig kans

18 maart 2022, 18:58

PSV en Feyenoord zijn de enige twee overgebleven Nederlandse clubs in Europa en kennen na vrijdagmiddag hun volgende tegenstander. Feyenoord neemt het opnieuw op tegen Slavia Praag en PSV is gekoppeld aan Leicester City. De één is torenhoog favoriet, terwijl de ander weinig kans wordt toegedicht om de volgende ronde te halen.

Het officiële Twitter-account van de UEFA Europa Conference League heeft namelijk voor alle wedstrijden een poll aangemaakt, waarin de Europese voetbalfans konden beslissen wie er door gaat. Maar liefst 70,5% van Europa denkt dat Feyenoord de halve finale van de Conference League zal halen en nog geen 30% kiest voor Slavia Praag.

PSV krijgt maar 36,9% van de stemmen, waardoor Leicester City (63,1%) wordt gezien als favoriet om door te gaan. Marseille (87%) krijgt sterk de voorkeur boven PAOK en opmerkelijk genoeg is Bodø/Glimt (53,7%) de favoriet tegen Vitesse-beul AS Roma. In de Champions League werd meer op Liverpool (82,3%) gestemd dan op Benfica en was Manchester City populairder (70,2%) dan Atlético Madrid.

Lees ook: Dit weten we over de tegenstanders van Feyenoord en PSV

Bayern München (82,1%) gaat het volgens de fans winnen van Villarreal en Real Madrid heeft (51,5%) licht het overwicht op Chelsea. In de Europa League werden Rangers FC, West Ham United, FC Barcelona en Atalanta Bergamo gezien als favorieten. De datums en tijden zijn inmiddels ook bekend. Feyenoord speelt op 7 april (18.45 uur) de eerste wedstrijd en op 14 april (21.00 uur) de return. PSV komt ook op 7 april (21.00 uur) en 14 april (18.45 uur) in actie.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen