Promes overtuigde collega's in Rusland te blijven: "Hij is de baas"

18 maart 2022 – Quincy Promes kreeg door de oorlogssituatie tussen Rusland en Oekraïne de kans om zijn club Spartak Moskou tijdelijk te verlaten. De Nederlander koos daar niet voor en deed er zelfs alles aan om zijn teamgenoten ervan te overtuigen om ook te blijven. Volgens technisch coördinator van de club Artem Rebrov, heeft hij veel inspraak in de kleedkamer.

Promes overtuigde collega's in Rusland te blijven: "Hij is de baas"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Tegenover Sports laat Rebrov weten dat Promes vanaf het eerste moment heeft aangegeven te blijven in Rusland. "Hij zei dat hij Spartak niet ging verlaten voor we kampioen zijn. Toen hij een paar jaar geleden wegging bij Spartak was hij al de absolute leider op het veld, maar inmiddels is hij ook de baas in de kleedkamer." Zo is hij Promes dankbaar voor zijn overtuigingspoging bij de andere Spartak-buitenlanders.

"Quincy was erg belangrijk in het terugbrengen van de rust in deze moeilijke situatie. Hij heeft met iedereen gesprekken gevoerd en heeft geprobeerd iedereen ervan te overtuigen dat ze moeten blijven." Zo heeft Promes op het gebied van leiderschap belangrijke stappen gezet. "Hij wijst jonge spelers er ook op als ze te laat zijn bijvoorbeeld."

Lees ook: Promes verdacht van drugshandel en deelname crim. organisatie

Promes kwam een week eerder nog negatief in het nieuws, doordat hij betrokken zou zijn bij drugshandel en zich zou begeven in het criminele circuit. Bij een telefoontap kwam ook het bewijs naar buiten dat Promes voornemens zou zijn om zijn neef 'dood te steken'. Daarom loopt er nog altijd een rechtszaak tegen Promes.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Premier League

gerelateerd