Slavia-coach chagrijnig na loten Feyenoord, mogelijk geen uitfans

18 maart 2022, 23:37

Slavia Praag kwam vrijdagmiddag uit de koker als tegenstander van Feyenoord in de Conference League. De twee ploegen kennen elkaar nog van de groepsfase en de loting heeft vooral bij Slavia voor veel chagrijn gezorgd. Op de eigen clubwebsite laat trainer Jindrich Trpisovsky weten absoluut niet blij te zijn met de tegenstander.

"We wilden Feyenoord niet loten. We hebben tegen ze gespeeld, maar niet gewonnen en weten wat een sterk team dit is. We stonden de hele wedstrijd onder druk. Het was een van de sterkste tegenstanders die we ooit hebben ontmoet. Dit werd nog eens bevestigd door de knappe prestatie tegen Partizan." Vooral De Kuip heeft veel indruk gemaakt op de trainer.

"Er hing een helse sfeer en we konden elkaar niet verstaan. We weten gelukkig nu wel hoe de sfeer daar is en mogen niet voor de dag komen zoals in de eerste wedstrijd." Toch houdt Trpisovsky de moed er nog wel in, want hij ziet ook een positieve kant. "Als ik dan toch iets positiefs zou moeten noemen, is het dat we de tweede wedstrijd thuis spelen en het publiek zal ons daar steunen."

Lees ook: Zware loting voor PSV; reünie Feyenoord en Slavia Praag

De kans bestaat zelfs dat het in dat duel geen rekening hoeft te houden met de uitsupporters van Feyenoord. Volgens RTV Rijnmond is de kans groot dat de UEFA Feyenoord zal straffen voor de ongeregeldheden in het uitvak tijdens de wedstrijd tegen Partizan Belgrado. Feyenoord heeft nog een voorwaardelijke straf lopen en die zal waarschijnlijk nu geactiveerd worden.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen