Witte rook op komst bij NEC: Meijer twijfelt niet over toekomst

19 maart 2022, 09:05

Rogier Meijer is ook volgend seizoen hoofdtrainer van NEC. Hoewel het nieuws nog niet officieel is bekendgemaakt, staat niets een verlenging van de samenwerking nog in de weg.

Enkele maanden geleden spraken de trainer en club de intentie om met elkaar verder te gaan. Sindsdien is er, voor zover bekend, nog niets op papier gezet. "Ik weet niet of dat zo is", reageert Meijer bij Omroep Gelderland. "Het is nog niet bekend gemaakt, maar dat zal vanzelf gebeuren."

Meijer staat sinds het seizoen 2020/21 op eigen benen met NEC. Onder zijn bewind promoveerden de Nijmegenaren vorig seizoen naar de Eredivisie. In de huidige jaargang draait NEC knap mee in de middenmoot, met zelfs nog uitzicht op deelname aan de play-offs om Europees voetbal.

Genoeg reden dus voor NEC om met Meijer door te gaan. "Uiteindelijk moeten jullie ook een beetje geduld hebben. Maar ik twijfel niet, ik hoef er ook niet over te twijfelen. Soms moet je gewoon geduld hebben. Het wordt vanzelf gebracht als het zover is", besluit de trainer.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen