Feyenoord krijgt uitstekend nieuws richting kraker tegen Ajax

19 maart 2022, 14:42

Arne Slot keert zondag terug op de bank bij Feyenoord. De trainer is uit zelfisolatie en stond zaterdagmiddag de pers alweer te woord. Slot had daags voor de wedstrijd tegen Ajax goed nieuws te melden over Tyrell Malacia, Gernot Trauner en Marcus Pedersen.

Slot ontbrak donderdag bij Feyenoord tegen Partizan Belgrado in de achtste finale van de Conference League (3-1 winst) vanwege een positieve coronatest. Om dezelfde reden behoorden Trauner en Pedersen niet tot de selectie. Malacia miste de Europese wedstrijd omdat hij met fysieke klachten kampte.

Trauner, Pedersen en Malacia keren zaterdag terug op het trainingsveld, vertelde Slot tijdens het laatste persmoment in aanloop naar de uitwedstrijd tegen Ajax. Daarbij hield de trainer wel een slag om de arm: dat Trauner, Pedersen en Malacia weer trainen, betekent niet per se dat zij kunnen starten in de Johan Cruijff ArenA. "Ik verwacht ze weer op het trainingsveld, maar het is nog afwachten hoe fit ze zijn", aldus de trainer.

Slot kan tegen Ajax sowieso geen beroep doen op Orkun Kökcü. De middenvelder pakte vorige week tegen PEC Zwolle zijn vijfde gele kaart van het seizoen en is geschorst. Ook Justin Bijlow is er niet bij: hij kampt met een voetblessure en is de rest van het seizoen uitgeschakeld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen