Van der Meyde na avondje uit in ziekenhuis

Ger
7 augustus 2006, 10:22

Andy van der Meyde heeft een avondje uit met een opname in het ziekenhuis afgesloten. Volgens de Nederlandse aanvaller van Everton is er gerommeld met zijn drankjes.

Van der Meyde kreeg problemen met zijn ademhaling, waarop de ambulancedienst werd gebeld. De oud-Ajacied verbleef de nacht van zondag op maandag in ziekenhuis Arrowe Park in Liverpool. Hij is nu in afwachting van de resultaten van een bloedtest. De politie van Liverpool onderzoekt de zaak door onder meer videobeelden uit twee uitgaansgelegenheden terug te kijken.

Overigens wil de politie niet bevestigen dat het om Van der Meyde gaat. "We hebben wel om half drie een telefoontje van een partner van een man gekregen", aldus een woordvoerder van de politie. "Die vertelde dat er iets in de drank van haar man zou zijn gegooid. Een ambulance heeft de man naar het ziekenhuis vervoerd. Op basis van rapporten van het ziekenhuis bekijken we of we het uitgaansleven van Liverpool moeten gaan onderzoeken."

Zijn verblijf bij Everton heeft Andy van der Meyde vooralsnog weinig plezier bezorgd. De vleugelspeler komt bij de Engelse club nauwelijks aan spelen toe en in de voorbereiding op het nieuwe seizoen is hij ook niet topfit.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen