Tagliafico vol ongeloof over PSG-fans: "Ik vind het niet goed"

20 maart 2022, 08:48

Nicolás Tagliafico snapt niets van de supporters van Paris Saint-Germain, die Lionel Messi uitfloten. Nadat de ploeg door Real Madrid uit de Champions League was gegooid werd de Argentijn, samen met Neymar, de kop van jut bij de Franse aanhang. In het duel met Girondins de Bordeaux werd het duo geen moment gespaard door de toeschouwers op de tribune.

"Supporters zijn altijd boos na een uitschakeling. Helaas was Lionel de gebeten hond, de woede werd op hem afgereageerd. Terwijl wij voetballers altijd alles doen om wedstrijden te winnen. Dat lukt niet altijd. Ik vind het niet goed wat de supporters van PSG hebben gedaan", is het duidelijke oordeel van de Ajacied in gespek met TNT Sports.

Het uitfluiten van Messi is al dagen het onderwerp van gesprek. Zo laat collega-international Rodrigo de Paul ook weten dat hij niets snapt van de Franse supporters. "Ik kan hier geen begrip voor opbrengen. Wat ik echt denk? Dat zal ik maar niet zeggen", vertelt de middenvelder van Atlético Madrid bij TyC Sports. "Je kan en mag Messi nooit uitfluiten. Hij heeft de voetballerij zoveel moois gegeven. We moeten hem dankbaar zijn."

Messi maakte afgelopen zomer transfervrij de overstap van Barcelona naar Parijs, aangezien de Catalaanse topclub zijn salaris niet meer kon betalen. Bij zijn nieuwe club had de Argentijn tijd nodig om te winnen. Dit seizoen staat de teller vooralsnog op elf treffers en zeven doelpunten in 26 wedstrijden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen