De Ligt zet reeks voort met Juventus en laat hoofdrol aan Vlahovic

20 maart 2022, 17:08

Juventus heeft de pijnlijke Champions League-uitschakeling van afgelopen week goed verteerd. De Oude Dame won zondagmiddag in eigen huis gemakkelijk van hekkensluiter Salernitana. Winteraanwinst Dusan Vlahovic was met een doelpunt en assist (2-0) de matchwinner bij de ploeg van Massimiliano Allegri.

De Italiaanse coach was ongetwijfeld blij met de reactie die zijn spelers gaven, want na het vierde hoofdstuk in het boek 'teleurstellende uitschakelingen in het miljardenbal' eerder deze week stond het na een half uur al 2-0 voor de thuisclub. Paulo Dybala maakte al snel op aangeven van Vlahovic zijn tachtigste doelpunt van Juventus in de Serie A en na een klein half uur kopte de van Fiorentina overgekomen aanvaller zelf binnen.

Matthijs de Ligt deed negentig minuten mee en hield met zijn ploeg de nul, ondanks dat de bezoekers een strafschop wilden hebben na een vermeende handsbal van collega-verdediger Giorgio Chiellini. Daardoor heeft Juventus de ongeslagen reeks van zestien wedstrijd in Italië verlengd, al hadden ze dat liever ook in de Europese competities gezien tegen bijvoorbeeld Villarreal. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen