Slot hard voor Marciano en baalt van overzicht missende Dessers

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

20 maart 2022 – Feyenoord heeft het Ajax zondagmiddag zeer lastig gemaakt, maar ging uiteindelijk zonder punten naar huis. Mede door een minder sterk optreden van de vervanger van Justin Bijlow Ofir Marciano en een belangrijk moment van Cyriel Dessers ging Feyenoord met 3-2 ten onder. Trainer Arne Slot baalt van deze belangrijke momenten.

Slot hard voor Marciano en baalt van overzicht missende Dessers

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Voor de camera van ESPN laat hij weten erg teleurgesteld te zijn. "Het enige dat nu overheerst is het resultaat en dat zal morgen ook nog wel zo zijn. Ik vond ons in de eerste helft heel goed, we hebben constant geprobeerd Ajax onder druk te houden. Volle bak druk is altijd de opdracht die ik de jongens meegeef, in alle wedstrijden. In onze eigen Kuip hebben we Ajax er ook slecht uit laten zien."

Feyenoord ging dan ook met een 1-2 voorsprong de rust in, maar Dessers kreeg de kans om de marge te verruimen. "Ik denk dat dat een belangrijk punt in de wedstrijd is. Als je dan naast je kijkt, dan zie je dat Jens helemaal vrij staat. Ik weet niet eens of hij hem ver voorlangs schoot, maar Jens stond wel heel erg vrij op dat moment. Hij zit natuurlijk volop in zijn actie, dus ik weet niet of je dat kan coachen. Ik denk als hij in de videobeelden ziet, dat hij dan weet dat de bal voorgeven een betere optie was."

Lees ookKlassieker op rapport: flinke onvoldoendes voor Ajax-helden

Ook over het optreden van Marciano was hij kritisch. "Als er een vrije trap vanaf vijf meter van de achterlijn binnen wordt geschoten, dan vinden we allemaal dat we dat liever anders gezien hadden. Bij die eerste komt hij wel recht op hem af, maar misschien dat er iets in zijn gezichtsveld stond, waardoor zijn zicht vertroebeld werd. Vooral die tweede goal zal hij zelf ook niet met een heel goed gevoel op terugkijken."

  • USA - Nederland, actie Adv

    Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

    Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd