Slot ziet Antony op krukken: "Heb ik toch onderschat zie ik"

20 maart 2022, 18:49

Antony kreeg in de laatste minuten van De Klassieker nog een rode kaart, doordat hij tijd aan het rekken was. Het leek erop dat hij deed alsof hij een blessure had, maar na afloop liep de Braziliaan wel op krukken. Dat leidde tot hilariteit tijdens de persconferentie.

Feyenoord-trainer Arne Slot was aan het woord, toen hij Antony op krukken binnen zag strompelen. "Ik heb het toch onderschat zie ik'', zei Slot terwijl hij zijn lach niet goed kon verbergen. De journalisten in de zaal lachten vrolijk mee. Kort daarvoor had Slot namelijk zijn beklag gedaan over het moment. "Dat Antony rood kreeg, zag er kolderiek uit, maar was alleen maar in ons nadeel." Daarmee doelde hij op het feit dat scheidsrechter Danny Makkelie daar geen extra tijd meer voor bijtrok.

Jurriën Timber liet voor de camera van ESPN weten dat zijn ploeg het heel lastig had. "Ik ben opgelucht. Op zich zag ik de overwinning nog wel aankomen. We hadden best wel wat kansen en ik had er zelf ook nog wel één. De tweede helft hadden zij bijna geen kansen meer, maar de eerste helft zag het er bij ons niet goed uit. We waren niet goed aan de bal, heel slordig."

Lees ook: Ten Hag trots: "Feyenoord in laatste halfuur helemaal weggevaagd"

Net als Erik ten Hag, zag ook hij problemen in de omschakeling. "De restverdediging stond een aantal keer niet goed. We hadden het gewoon lastig tegen Feyenoord. De organisatie stond een paar keer niet goed en dan kom je in de problemen. We hebben een flinke tegenslag gehad en dus zijn we goed teruggekomen."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen