Leedvermaak: meest gehate man Londen vergooit CL-kansen WHU

20 maart 2022, 19:28

West Ham United heeft in de strijd om de Champions League-plekken een zeer slechte beurt gemaakt. Het speelde een cruciaal duel met directe tegenstander Tottenham Hotspur, maar verloor met 3-1, mede door een eigen doelpunt van de massaal uitgefloten Kurt Zouma. Zo is het gat naar de heilige plek vier nu maar liefst zes punten geworden, met twee wedstrijden meer gespeeld ook nog.

De Londense derby tussen Tottenham en West Ham was een zeer belangrijke voor de Champions League-tickets. Arsenal staat momenteel op de vierde plek, maar daaronder strijden Tottenham, Manchester United en West Ham ook mee om die plek. Binnen tien minuten kreeg het publiek in het Tottenham Hotspur Stadium echter al een goede reden om flink uit hun dak te gaan.

West Ham-verdediger Zouma werd namelijk, zoals in al zijn wedstrijden, bij elk balcontact uitgefloten. Hij kwam vorige maand in het nieuws doordat er een video naar buiten kwam, waarin hij zijn kat mishandelde en daar schromelijk om lachte samen met zijn broer. Nu maakte hij al snel een eigen goal, waardoor het leedvermaak groot was in Noord-Londen.

Lees ook: Interlandcarrière Zouma in het geding na kattenmishandeling

Vervolgens was het de beurt aan het superduo Harry Kane en Heung-Min Son. Tot tweemaal toe scoorde Tottenham door een assist van Kane en het afwerken van Son. Said Benrahma had tussendoor nog iets teruggedaan, maar kon de nederlaag niet voorkomen. Zo is West Ham inmiddels wel afgeschreven voor de CL-strijd, maar mag Tottenham nog altijd hopen.

Leverkusen ontsnapt

In de Bundesliga heeft Bayer Leverkusen met 0-2 gewonnen van Wolfsburg, maar daar heeft het heel diep voor moeten gaan. Vijf minuten voor tijd stond het namelijk nog 0-0, maar door een dubbelslag van Paulinho blijft Leverkusen comfortabel op de derde plek staan. Mitchel Bakker had een basisplaats en Daley Sinkgraven kwam tien minuten voor tijd in de ploeg. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen