Ajax-aanvaller Antony op krukken en had écht ergens last van

20 maart 2022, 20:08

Ajax-aanvaller Antony kwam zondagmiddag op krukken de perszaal binnen in de Johan Cruijff Arena. Hoewel de buitenspeler zijn tweede gele en dus rode kaart kreeg voor het naar de grond gaan met hulp van Dusan Tadic, heeft hij wel degelijk ergens last van.

"Ik had al last van mijn enkel na de wedstrijd tegen Benfica. Het ging de afgelopen dagen wel weer goed met me, ik heb de afgelopen dagen gewoon getraind, maar ik heb toch iets meegenomen naar deze wedstrijd. Ik weet nog niet precies wat het is en hoe erg het is, maar vandaag gaat ernaar gekeken worden", zei Antony tegenover Voetbal International over hetgeen waar hij last van had.

Voorlopig heeft de aanvaller overigens rust, want na de interlandbreak zit Antony eerst nog een schorsing uit. Dat wist hij bij zijn eerste gele kaart al. "Maar toen de goal viel was ik er niet zo meer mee bezig. Daarna realiseerde ik me wel dat ik geschorst zou zijn tegen Groningen. Maar op het moment van de goal drong het niet tot me door", aldus de Braziliaan.

Lees ook: Vreemd moment: had Feyenoord hier een penalty moeten hebben?

Door zijn tweede gele kaart werd Antony ook voortijdig van het veld gestuurd tijdens De Klassieker en zorgde daarmee voor een unicum, ondanks dat er veel [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/399209/tadic-vindt-eigen-actie-gek-en-erkent-dat-hij-geel-had-verdiend/,_blank,kritiek was op het moment]. "Ik weet niet echt wat er gebeurde. Ik lag geblesseerd buiten het veld en ik kwam terug het veld in. Dusan Tadic gooide me omver en toen kreeg ik mijn tweede gele kaart. Het was een hele rare situatie, met de spanning die daar natuurlijk bij hoort."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen