Dreamteam Ter Stegen? Géén Messi, wél Blaswich en Frenkie

21 maart 2022, 09:40   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

FC Barcelona-doelman Marc-André ter Stegen hield in El Clásico tegen Real Madrid zijn doel schoon. Voorafgaand aan het duel maakte hij met de Duitse voetbalbond een video waarin hij een elftal maakte met de beste spelers waar hij ooit mee samen heeft gespeeld. In dat elftal is opmerkelijk genoeg geen plaats voor Lionel Messi, maar wel voor twee Eredivisie-spelers.

De doelman mocht zowel spelers uit het clubvoetbal kiezen, als spelers waarmee hij speelde voor de Duitse nationale ploeg. Zo begint Ter Stegen met Janis Blaswich op doel. Ter Stegen speelde samen met hem bij Borussia Mönchengladbach en was destijds al zeer onder de indruk van de Heraclied. Daarmee krijgt de naar RB Leipzig vertrekkende Blaswich onder meer de voorkeur boven Claudio Bravo en Manuel Neuer.

Ook Frenkie de Jong heeft een goede indruk gemaakt op Ter Stegen, want hij wordt op het middenveld geplaatst met Barcelona-legendes Xavi, Andres Iniesta en Sergio Busquets. In de aanval is plek voor twee Duitsers, waaronder een PSV'er. Mario Götze en Marco Reus vormen het aanvalsduo in het droomteam van Ter Stegen.

Lees ook: Heracles verliest Blaswich aan Duitse topclub

Wat daarin direct opvalt, is dat hij geen plaats heeft gemaakt voor Lionel Messi. In de Spaanse media werd eerder al weleens geschreven dat de twee geen geweldige verstandhouding hadden en dat bevestigde Ter Stegen deels bij het vertrek van Messi. Op Instagram schreef hij toen: 'Hoewel we lang niet altijd dezelfde mening deelden, zijn we allebei gegroeid als persoon.'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen