'Gakpo moet meer kosten dan Gravenberch, Barça mengt zich'

21 maart 2022, 15:59

Cody Gakpo ligt uitstekend in de markt. De buitenspeler is dit seizoen de absolute uitblinker bij PSV en verraste onlangs met een verlenging van zijn contract. Volgens het betrouwbare Engelse medium The Athletic heeft hij met PSV de afspraak gemaakt voor een acceptabel bod komende zomer alsnog te mogen vertrekken.

Het medium schrijft dat PSV een bedrag van hem verlangt tussen de 35 en 50 miljoen euro. Daarmee zal hij niet alleen duurder zijn dan Hirving Lozano die in 2019 voor een kleine veertig miljoen euro naar Napoli ging, maar hij moet ook meer geld opbrengen dan Ajacied

' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/ryan-gravenberch">Ryan Gravenberch
M, VM (C) - Liverpool
€39M
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/ryan-jiro-gravenberch">Ryan Gravenberch, die 35 miljoen moet kosten. Er zijn diverse clubs geïnteresseerd in de diensten van Gakpo.

Zo schrijft The Athletic dat FC Barcelona hem ook op het lijstje heeft staan. De club heeft nog geen contact opgenomen met PSV, maar volgt zijn verrichtingen wel op de voet. Naast Barcelona zouden ook Manchester City, Arsenal, Liverpool en Bayern München zeer gecharmeerd zijn van de buitenspeler. Gakpo verlengde onlangs zijn contract en ligt nu vast tot de zomer van 2026 in Eindhoven.

Lees ookGakpo mist wéér interlands

De kop van het Engelse medium luidde zelfs: 'Europese giganten zitten achter Gakpo aan.' Gakpo was dit seizoen in twintig Eredivisiewedstrijden goed voor acht doelpunten en dertien assists. Het enige smetje op zijn seizoen is dat hij vaak geblesseerd is. Eerder miste hij al een interlandperiode met Oranje door een blessure en om diezelfde reden in hij er ook niet bij tegen Denemarken en Duitsland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen