Dief Antony-shirt bedreigd na Facebook-post en brengt shirt terug

21 maart 2022, 14:47   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De Ajax-fan die zondagmiddag het wedstrijdshirt van matchwinner Antony heeft gestolen, heeft het shirt inmiddels teruggegeven. De supporter was na afloop van de wedstrijd nog zeer trots op zijn daad, maar kreeg vervolgens een bak met haatreacties over zich heen. Inmiddels heeft hij spijt betuigd en het shirt opgestuurd richting Ajax.

Na de wedstrijd plaatste de supporter een kiekje waarop hij poseerde met het gestolen shirt op zijn eigen Facebook-pagina. Dat bleek echter geen tactische zet, want hij werd bestookt met haatreacties en bedreigingen, zo laat hij weten bij RTL Nieuws. "Ik heb ervoor gekozen om het shirtje terug te brengen naar Ajax en die gaan er wat mee doen."

"Ik heb spijt van mijn ingeving. Na al die ellende ga je er toch anders over nadenken. Verder wil ik er niet te veel over zeggen, want mensen trekken toch hun eigen conclusies." Wel werd gesuggereerd dat de man samenwerkte met de persoon die de arm om Antony heen sloeg, maar dat ontkent hij. "Dat is zeker niet het geval. Hij vroeg of ik een foto wilde maken, maar ik verstond het niet."

Zie ook: Hoe dan?! Volwassen man steelt Ajax-shirt Antony

Ajax heeft bevestigd dat het het shirtje inmiddels heeft ontvangen, maar de club weet nog niet wat het ermee gaat doen. "Verder wil ik het hierbij laten, er staan al zo veel berichten op het internet." Antony maakte in de laatste minuten van De Klassieker de winnende treffer namens Ajax in dat shirt. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen