Feyenoord krijgt goed nieuws: Cojocaru mag worden ingeschreven

21 maart 2022, 18:31   Bijgewerkt: 21 maart 2022, 18:40

De UEFA heeft een besluit genomen waar Feyenoord blij van zal worden. De voetbalbond geeft clubs de kans om spelers die het seizoen afmaken buiten de Oekraïense of Russische competitie in te schrijven voor het restant van de Europese toernooien.

Dat betekent dat Feyenoord tot het einde van het Conference League-seizoen een beroep kan doen op aanwinst Valentin Cojocaru, die FK Dnipro vorige week verruilde voor een avontuur in Rotterdam-Zuid. De Roemeense sluitpost maakt bij Feyenoord het seizoen af als tweede doelman achter Ofir Marciano en werd gehaald als vervanger van de geblesseerd geraakte Justin Bijlow.

Aanvankelijk konden clubs geen nieuwe spelers uit de Oekraïense of Russische competities inschrijven. Dat komt omdat de deadline voor het aanmelden van nieuwe spelers al verstreken is. De UEFA heeft echter besloten dat er toch een mogelijkheid komt voor de clubs. Dat dient vóór 1 april.

Feyenoord verzekerde zich vorige week ten koste van FK Partizan van een plek in de kwartfinales van de Conference League. Daarin is het Tsjechische Slavia Praag komende maand de tegenstander.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen