Perez zou Van Nistelrooij als hoofdcoach PSV toejuichen

21 maart 2022, 23:49

Kenneth Perez vindt het een goede zaak dat PSV in Ruud van Nistelrooij de geschikte kandidaat ziet om Roger Schmidt na dit seizoen op te volgen als hoofdcoach in Eindhoven. De oud-topspits zelf vond het daar eerder dit seizoen nog te vroeg voor, maar daar kan Perez zich niet in vinden.

"In het voetbal kan je toch bijna geen pad volgen? Er komen in het voetbal gewoon een paar kansen voorbij", aldus Kenneth Perez bij Voetbalpraat, die de stap van Ronald Koeman naar Valencia en FC Barcelona als voorbeelden noemt. "Er zijn gewoon een aantal dingen die op je pad komen en dat kan je bijna niet timen."

Lees ook: Van Nistelrooij blijft topkandidaat PSV

Perez vraagt zich af wat er gebeurt als de coach die PSV nu zou aanstellen, zeer succesvol zou presteren. "Dan moet hij waarschijnlijk nog vier jaar wachten. Hij is nu twee jaar coach bij Jong PSV, ga het gewoon proberen", aldus Perez over Van Nistelrooij, die pas aan zijn eerste seizoen bij de Eindhovense beloften bezig is. "Wat dat betreft ben ik echt head first."

Perez zou de aanstelling van Van Nistelrooij alleen maar extra toejuichen als ook Fred Rutten weer aan de slag gaat bij de Eindhovense club. "Als je er zo'n ervaren veldtrainer bij kan krijgen… Wat kan er dan misgaan?"

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen