Feyenoord heeft beet en presenteert gewilde jeugdinternational

22 maart 2022, 13:05

Feyenoord heeft de komst van de vijftienjarige Zweed Jayson Ezeb bevestigd. De talentvolle spits zal komende zomer overkomen van Hammarby IF en sluit vervolgens aan bij Feyenoord Onder 18. De Rotterdammers zijn blij met zijn komst, te meer omdat er veel interesse was in de jonge aanvaller.

"Jayson is een talentvolle Zweedse speler die we al enige tijd in de gaten houden", vertelde Rini Coolen, Head of Academy, op de clubwebsite. "Dat Jayson ondanks de interesse van meerdere clubs voor Feyenoord heeft gekozen, zien we als een mooi compliment. We hebben er dan ook alle vertrouwen in dat hij zich hier verder kan doorontwikkelen tot een potentiële eerste elftalspeler."

Eerder werd door onder meer supportersplatform 1908.nl en het Zweedse SportExpressen al bericht over de Rotterdamse interesse in Ezeb. Door die media werd inderdaad gesteld dat er veel interesse was voor de Zweedse jeugdinternational. Onder meer FC Groningen zou hem op de korrel hebben gehad, maar ook Juventus en Atalanta werden onder de geïnteresseerde clubs genoemd. Het leek er echter al een tijdje op dat de keuze op Feyenoord zou vallen.

"Het voelt voor mij erg goed om hier te zijn", was de eerste reactie van Ezeb zelf. Hij stelde zichzelf voor als 'een 1,88 meter lange aanvaller die ervan houdt om doelpunten te maken'. "Ik ben heel erg blij met het vertrouwen dat ik hier krijg en geloof in de plannen die de club met mij heeft."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen