Timber eerlijk over toekomst: "Als City belt, wat moet ik dan?"

22 maart 2022 – Jurriën Timber denkt nog niet aan een vertrek bij Ajax. De centrale verdediger heeft in de Johan Cruijff ArenA nog een contract tot medio 2024 en denkt nog niet aan een andere club. Als hij toch fantaseert over een vervolgstap, zou hij Manchester City boven een avontuur bij FC Barcelona verkiezen.

Timber eerlijk over toekomst: "Als City belt, wat moet ik dan?"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

"Ik speel graag om de prijzen, daarom zeg ik nu City. Barcelona heeft op dit moment een minder goede periode", verklaart de mandekker in gesprek met Helden Magazine. Vooralsnog wil hij eremetaal met de Amsterdamse club halen. "Ik wil groeien als speler, mijn tijd bij Ajax goed gebruiken om nog beter te worden. Bij Ajax moet je al blij zijn als je in de basis staat, daarom wil ik ook bewust genieten van deze tijd. Ik speel hier om de prijzen, er is geen mooiere plek om te zijn. Ajax was altijd mijn droomclub, ik sliep ook onder een Ajax-dekbed."

De talentvolle verdediger voelt zich helemaal op zijn plaats in de Johan Cruijff Arena. "Ik ben van plan om hier nog wel even te blijven. Maar ja, als Manchester City belt, wat moet ik dan?", knipoogt Timber, die al eens met Ajax heeft gepraat over een verlenging van zijn huidige verbintenis. Dat was nog met directeur voetbalzaken Marc Overmars. De gesprekken liggen nu stil, maar de verwachting is dat de partijen binnenkort weer met elkaar om de tafel gaan.

Voor Ajax zou het een goede zaak zijn als de verdediger verlengt, maar ook voor Timber zelf. In het interview laat hij weten dat Matthijs de Ligt een van zijn voorbeelden is en dat hij graag, net als de concurrent bij Oranje, graag aanvoerder wil worden in Amsterdam. "Dat is wel iets wat ik ambieer", besluit het talent.

Reacties

Ajax

gerelateerd