'Bayern wil door moeizame onderhandelingen aankloppen bij Ajax'

23 maart 2022, 08:43

Het zou zomaar kunnen dat Bayern München zich komende zomer opnieuw gaat melden bij Ajax. De Duitse topclub zit namelijk behoorlijk de in de maag met de situatie van Serge Gnabry. Als beide partijen er niet uitkomen, geldt Ajacied Antony naar verluidt als alternatief.

Volgens het Duitse media BILD staat Antony hoog op het verlanglijstje van Bayern. De grootmacht heeft het contract van Gnabry nog altijd niet verlengd en het is de vraag of dat nog gaat gebeuren. De verbintenis van de 26-jarige international van Duitsland loopt medio 2023 af. Als er geen akkoord komt, is Bayern van plan om de aanvaller komende zomer te verkopen.

Bayern zit echter zeker niet stil en heeft een lijst met eventuele opvolgers al klaar. Antony lijkt bovenaan te staan, maar moet hoe dan ook een flinke smak geld kosten. De Braziliaan is een van de sterspelers van Ajax en ligt nog vast tot medio 2025. De verkoop van Gnabry moet in Beieren financiële ruimte maken om de international naar de Allianz Arena te halen.

Eerder deze week werd al bekend dat Bayern met Ajax in gesprek is over de transfer van Ryan Gravenberch. De middenvelder wil zijn contract in Amsterdam niet verlengen en lijkt te verkassen naar de Bundesliga. Bayern is niet in de markt voor Noussair Mazraoui. De transfervrije verdediger wordt wel nog steeds gevolgd door Borussia Dortmund, FC Barcelona en AC Milan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen