'Overmars maakt financiële klapper met snelle stap naar Antwerp'

23 maart 2022, 09:35   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Marc Overmars werd eerder deze week gepresenteerd als de nieuwe technisch directeur van Royal Antwerp. De 48-jarige oud-voetballer gaat er na zijn noodgedwongen vertrek bij Ajax op gebied van salaris zeker niet op achteruit. Dat weet Het Nieuwsblad te melden.

Overmars stapte in februari van dit jaar op bij Ajax vanwege grensoverschrijdend gedrag richting meerdere vrouwelijke collega's. Nu heeft hij in Antwerpen dus al een nieuwe uitdaging gevonden en dat was de afgelopen dagen onderwerp van gesprek. Er werd met gemengde gevoelens gereageerd op het feit dat Overmars zo snel alweer aan de slag gaat.

Dat men bij Antwerp vertrouwen heeft in de kwaliteiten van Overmars, blijkt volgens Het Nieuwsblad uit zijn salaris. Het Belgische medium meldt dat de technisch directeur volgens 'betrouwbare Nederlandse bronnen rondom Overmars' een salaris van een miljoen euro bruto zal opstrijken bij zijn nieuwe club. Dat is veel meer dan hij bij Ajax kreeg.

In de Johan Cruijff ArenA stond Overmars naar verluidt voor 400.000 euro per jaar op de loonlijst. Daarnaast ontving hij een aantal bonussen, al heeft hij zijn laatste bonus na zijn afscheid teruggestort. Met zijn salaris in België zou hij de best betaalde voetbaldirecteur van dat land zijn, al zijn de officiële bedragen niet bekend.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen