Naam Strand Larsen valt bij Feyenoord: "Helemaal niet gek"

23 maart 2022, 19:18   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord is op de achtergrond al druk op zoek naar een spits voor komend seizoen. De club zou Cyriel Dessers graag over willen nemen van Genk, maar weet dat dat met een vraagprijs van vier miljoen euro een lastig verhaal wordt. In de zoektocht naar alternatieven zou FC Groningen-spits Jörgen Strand Larsen in beeld zijn geraakt.

De spits kwam bij ESPN toevallig ter sprake in de rust van de benefietwedstrijd tussen Feyenoord en RKC. Cristian Willaert haakte daarop in: "Die wordt hier genoemd", zei de commentator, waarop Hans Kraaij Jr. lachend reageerde. "Mochten we dat al zeggen? Jij hebt het gehoord hè?"

Kraaij stelde vervolgens dat hij een dergelijke transfer 'helemaal niet gek' zou vinden. "Als je vier miljoen euro voor Dessers moet betalen, is dat heel veel geld. Als ze bij Genk hun poot stijf houden, dan is Jörgen Strand Larsen een goed alternatief."

Lees ook: Slot over transferplannen Feyenoord: "Weer dezelfde afwegingen"

Hij wees op de elf treffers die de spits er dit seizoen in heeft liggen. "Hij speelt niet in een superaanvallende ploeg, een soort 4-2-3-1 waarin hij zich de kleren moet werken - en dat doet ook doet. Daarin komt hij op vijftien, zestien goals uit. Dan gaat hij er bij Feyenoord ook wel een stuk of achttien, negentien maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen