Linssen over reserverol: "Daar hoef ik me niet voor te schamen"

23 maart 2022, 21:56

De benefietwedstrijd tussen Feyenoord en RKC Waalwijk (3-3) was voor Bryan Linssen een kans om zich weer te laten zien, nadat hij zijn basisplaats verloor aan Cyriel Dessers. De aanvaller stond dit keer weer negentig minuten op het veld en scoorde twee keer. "Maar ik was ook wel een beetje de luie spits af en toe", lachte hij na afloop. 

In gesprek met ESPN was Linssen realistisch over zijn reserverol. "Natuurlijk heb ik er de klere in, maar je speelt wel bij Feyenoord. Je hebt te maken met concurrentie. Als je dan een aantal wedstrijden achter elkaar niet scoort, dan weet je dat dit eraan zit te komen. Cyriel scoort wel, dus dan kan ik maar één ding doen: keihard werken en in een wedstrijd als vandaag een doelpunt meepikken." 

"De trainer heeft me uitleg gegeven", vervolgde Linssen. "Ik ben ook nuchter genoeg om te zeggen: de tweede seizoenshelft heb ik niet gespeeld zoals ik de eerste seizoenshelft deed. Daar hoef ik me niet voor te schamen, dat is gewoon zo. Ik moet gewoon keihard werken om weer terug te komen."

Oekraïne

De wedstrijd zelf stond in het teken van de oorlog in Oekraïne en was daarom een duel dat Linssen graag wilde spelen. "We weten allemaal wat er aan de hand is en hoe verschrikkelijk het is." De opbrengst van de wedstrijd ging naar hulp voor Oekraïense vluchtelingen. "Ik hoorde dat er vandaag ook een paar hier waren. Ik hoop dat ze een hartelijk welkom en een mooie avond hebben gehad."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen