'Bundesliga-club wil AZ beroven van doelpuntenmaker Pavlidis'

24 maart 2022, 14:45

Borussia Mönchengladbach denkt aan een versterking uit de Eredivisie: de Duitse club heeft oren naar Vangelis Pavlidis, die bezig is aan zijn eerste jaar bij AZ. De afgelopen seizoenen maakte hij furore bij Willem II. Na een moeilijke start in Alkmaar is hij inmiddels ook daar los.

De club uit de Bundesliga zou inmiddels al live aanwezig zijn geweest bij een duel van AZ om de aanvaller van dichtbij te bekijken, weet BILD. De scouts kozen het Conference League-duel tegen FK Bodø/Glimt uit en werden in die wedstrijd positief van de Griekse goalgetter. De aanvaller toonde zijn neusje voor de goal namelijk met twee treffers.

AZ kan goed verdienen aan de aanvaller die vorig jaar een handtekening zette onder een vierjarig contract.

Noodzaak om de 23-jarige spits te verkopen is er daardoor niet, waardoor de Alkmaarders hoog in de boom kunnen zitten. Hoeveel de Duitsers willen betalen voor de Griek is niet bekend. AZ legde zelfs 2,5 miljoen euro neer. Tot dusver was de voetballer goed voor tien Eredivisietreffers in 26 competitiewedstrijden.

Pavlidis heeft ervaring met het Duitse voetbal. De aanvaller doorliep de jeugdopleiding bij Vfl Bochum en verdiende een transfer naar Borussia Dortmund, waar hij in de beloftenploeg speelde voor Willem II hem naar Nederland haalde. Mönchengladbach beleeft een teleurstellend jaar in de Bundesliga. De ploeg, die normaal in de subtop meedoet, staat momenteel op een dertiende plaats. Een kwaliteitsimpuls kan de club wel gebruiken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen