Seuntjens definitief naar Japan: "Unieke kans"

25 maart 2022 – Ralf Seuntjens is per direct vertrokken bij NAC Breda. De ervaren spits zat de laatste wedstrijd al niet meer bij de wedstrijdselectie omdat hij naar de Japanse club FC Imabari zou verkassen. Vrijdagochtend is er eindelijk een definitief akkoord gekomen.

Seuntjens definitief naar Japan: "Unieke kans"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Daarmee komt een grote wens van Seuntjens in vervulling. De spits speelde jarenlang in de Eerste Divisie en ook nog enkele seizoenen in de Eredivisie, maar kreeg nooit een kans om in het buitenland aan de slag te gaan. In Japan krijgt hij eindelijk zijn gewenste en lucratieve avontuur.'Een kans voor Ralf die de club hem niet wil ontnemen. Met deze transfer is een transfersom gemoeid', schrijft de club op de website.

Seuntjens speelde in zijn loopbaan onder meer voor Telstar, VVV-Venlo en De Graafschap. Die laatste club verliet hij afgelopen zomer transfervrij om aan de slag te gaan bij zijn jeugdliefde NAC. In dertig officiële wedstrijden was hij dit seizoen goed voor twaalf doelpunten en negen assists.

"Het vertrek van Ralf is natuurlijk een aderlating voor ons", aldus coach Edwin de Graaf op de clubwebsite. "Niet alleen qua speler, maar ook als mens. Aan de andere kant is dit voor hem natuurlijk een unieke kans in de herfst van zijn carrière." Ook Seuntjens is dolblij. "NAC is, was en blijft voor mij een thuishaven en Breda blijft mijn thuisstad. Ondanks de korte periode vond ik het prachtig om eindelijk voor NAC te spelen en een droom die uitkwam. Het afscheid na de wedstrijd tegen De Graafschap was adembenemend. Ik ga de supporters van NAC dan ook ontzettend missen, maar ben tevens erg dankbaar dat ook zij mij dit avontuur gunnen en blij voor mij zijn."

Reacties

Keuken Kampioen Divisie

gerelateerd