Bale sneert naar 'walgelijke' pers: "Ze moeten zich schamen"

25 maart 2022, 12:50

Gareth Bale heeft na afloop van de gewonnen play-offswedstrijd tegen Oostenrijk keihard uitgehaald naar de Spaanse media. De krant Marca beeldde de Welshe aanvaller van Real Madrid onlangs af als een parasiet, omdat hij Real Madrid met zijn astronomische salaris leeg zou zuigen. Bale heeft gereageerd op de beschuldigingen.

Met twee treffers hielp hij zijn land hoogstpersoonlijk aan een 2-1 overwinning op Oostenrijk. Daardoor kan Wales in de finale van de play-offs het eerste WK-ticket sinds 1958 bemachtigen. Dat was echter niet hetgeen waar het na afloop van de wedstrijd over ging. Bale maakte van de gelegenheid gebruik om in te gaan op de beschuldigingen van Marca.

Lees ook: Bale pakt fraaie hoofdrol en houdt WK-droom met Wales levend

"Ik hoef eerlijk gezegd geen bericht naar ze te sturen. Het is een verspilling van mijn tijd. Het is walgelijk en ze zouden zich ook moeten schamen", aldus Bale tegen Sky Sports. De aanvaller maakte in 2013 voor honderd miljoen euro de overstap van Tottenham Hotspur naar Real Madrid. Het werd vanwege blessureleed en een gebrek aan vorm echter nooit een geslaagd huwelijk.

Bij de nationale ploeg greep Bale wél de schijnwerpers. "Het was een geweldige wedstrijd. We wisten dat het een grote wedstrijd was en we moesten presteren. We  moesten diep graven en  kijken naar onze ervaring in grote duels. Dit is een perfect scenario. Het is fantastisch. Het halve werk is geklaard. Het mooie is nu dat we kunnen genieten van vanavond, want de wedstrijd is in juni. Weer een heel zware wedstrijd tegen Schotland of Oekraïne en daar zullen we klaar voor zijn als het zover is."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen