Recherche waarschuwde Ajax vanwege 'criminele' Promes

26 maart 2022, 09:15

De recherche heeft Ajax diverse malen gewaarschuwd over de criminele contacten die aanvaller Quincy Promes onderhield. De Oranje-international bevond zich in een crimineel milieu en wordt inmiddels verdacht van poging tot moord en betrokkenheid bij drugshandel.

Dat meldt Het Parool. Algemeen directeur Edwin van der Sar van Ajax was ook aanwezig bij de gesprekken die de recherche met Ajax voerde en was dus al langere tijd op de hoogte van het milieu waarin Promes zich begaf. De politie was bezorgd over de contacten die Promes had met enkele foute mensen uit de onderwereld.

De politie gaf tijdens het tweede gesprek met Ajax aan bang te zijn dat de buitenspeler al op het verkeerde pad was beland. Het is niet duidelijk in hoeverre Ajax heeft ingespeeld op de zaak. Duidelijk werd eerder dat Ajax tijdens routinegesprekken zelf al stuitte op de verkeerde contacten die de aanvaller onderhield.

Promes verkaste in de zomer van 2020 naar Spartak Moskou, om de media-aandacht in Nederland te ontvluchten. Daar scoort de aanvaller inmiddels aan de lopende band.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen