BILD: Bayern zorgt voor twist in Mazraoui-geruchten

26 maart 2022, 12:51

Bayern München is van plan zich nadrukkelijk te mengen in de strijd om Noussair Mazraoui. Nadat de Duitse topclub eerder al de interesse in de rechtsback van Ajax kenbaar maakte, is het nu serieus in de markt voor de Marokkaanse verdediger. Coach Julian Nagelsmann zou zelfs al met de back hebben gebeld.

Dat meldt BILD. Nagelsmann is zeer gecharmeerd van de Ajacied, die over een aflopende verbintenis beschikt in Amsterdam. Mazraoui staat bovenaan de verlanglijst van de jonge coach, die hoogstpersoonlijk contact met hem opnam om een overstap te bespreken. Naast Mazraoui staan ook zijn ploeggenoten Antony en Ryan Gravenberch op de wensenlijst.

Bayern maakt de laatste dagen grote vorderingen inzake Mazraoui, die tevens kan kiezen voor een transfervrije overstap naar FC Barcelona. Bayern München probeert dat echter te voorkomen door een hoger salaris aan te bieden. Bovendien strijdt hij met Bayern München jaarlijks mee om alle prijzen, wat bij Barça gezien de financiële problemen niet verzekerd is.

Mazraoui en Ajax slaagden er de afgelopen maanden niet in om een akkoord te bereiken over een nieuwe verbintenis. De rechtsachter is daardoor, net als ploeggenoot André Onana, gratis op weg naar de uitgang in Amsterdam.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen