'Real na giga-schoonmaak verlost van zes grootverdieners'

26 maart 2022, 15:04   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Real Madrid is van plan de bezem komende zomer eens flink door de selectie te halen. Een grote schoonmaak is aanstaande bij de Spaanse topclub, die daarmee flink wat ruimte in het salarisbudget wil gaan creëren. Daarmee moet het eenvoudiger worden om komende zomer te shoppen op de transfermarkt.

Sowieso trekken Gareth Bale, Marcelo en Isco de deur bij Real Madrid komende zomer achter zich dicht. Het trio beschikt over een aflopend contract bij de grootmacht en mag daardoor gratis op zoek naar een nieuwe werkgever. Real Madrid staat allesbehalve onwelwillend tegenover een vertrek van die drie grootverdieners: gezamenlijk verdienen zij circa zestig miljoen euro per jaar.

Niet alleen de transfervrije bankzitters worden naar de uitgang gedirigeerd in Madrid, zo blijkt uit een analyse van AS. Real is namelijk eveneens van plan om Eden Hazard in de zomer van de hand te doen. De Belgische aanvaller is vanwege blessureleed totaal mislukt in Santiago Bernabeu. De club heeft er geen vertrouwen meer in dat Hazard nog kan slagen.

Bovendien zullen Luka Jovic en Mariano Díaz komende zomer verkocht worden. Daarmee hoopt Real Madrid voldoende ruimte te creëren om in ieder geval de transfervrije Kylian Mbappé een lucratief voorstel te kunnen doen. De club wordt tevens in verband gebracht met spelers als Paul Pogba en Erling Haaland.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen