Marca toont bizarre statistiek over blessure-pechvogel Hazard

26 maart 2022, 18:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Het avontuur van Eden Hazard in het shirt van Real Madrid lijkt als een nachtkaars uit de gaan. De 31-jarige aanvaller uit België moet opnieuw geopereerd worden en mag komende zomer vertrekken uit Madrid. Het Spaanse medium Marca kwam daarom met een opvallende statistiek.

Hazard kwam in de zomer van 2019 voor ruim honderd miljoen euro van Chelsea naar Real. De vleugelspeler had in Londen grote indruk gemaakt, maar tot op de dag van vandaag is dat in Madrid helaas niet gelukt. Marca heeft een berekening gemaakt waaruit blijkt dat Hazard lieft 529 dagen in de lappenmand heeft gezeten. In totaal is hij veertien keer geblesseerd geweest.

Inmiddels heeft men in het Estadio Santiago Bernabéu genoeg gezien. Als het aan de clubleiding van Real ligt, komt er aan het einde van dit seizoen een einde aan de samenwerking tussen Hazard en de Madrilenen. De Belg ligt tot medio 2024 vast in de hoofdstad van Spanje, maar mag vanwege zijn torenhoge salaris uitkijken naar een nieuwe werkgever.

Lees ook: 'Real na giga-schoonmaak verlost van zes grootverdieners'

Real heeft niet de verwachting dat de ex-speler van Lille OSC en Chelsea nog gaat slagen bij de club. Daarnaast is de concurrentie in de aanval moordend, zeker als ook Kylian Mbappé nog de stap naar Madrid besluit te maken. Hazard zal met het oog op het WK van eind dit jaar in Qatar veel meer aan spelen willen toekomen dan bij Real mogelijk is.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen