VVV-Venlo kan snelle rentree in Eredivisie vergeten na gelijkspel

26 maart 2022, 18:25

Het heeft er alle schijn van dat VVV-Venlo ook komend seizoen te bewonderen is in de Keuken Kampioen Divisie. De degradant speelde zaterdagavond met 0-0 gelijk op bezoek bij FC Den Bosch. Daarom is het verschil met de plekken voor de play-offs negen punten.

Voor de wedstrijd was trainer Jos Luhukay duidelijk over het seizoen van zijn VVV. Hij wist vantevoren al dat het een hels karwei zou worden om met de Limburgers bovenin mee te draaien. "We kijken wel wat er voor ons nog mogelijk is. We moeten iedere wedstrijd aangrijpen om goed te presteren. Ik ben niet zo bezig met de nacompetitie, we staan tien punten achter op de plekken voor de play-offs", sprak Luhukay voor de camera van ESPN.

In de eerste helft moest VVV vooral in de achteruit tegen Den Bosch, dat in een zonnige De Vliert het thuispubliek iets wilde laten zien. De gastheer was de meest dreigende ploeg, al slaagde ook de manschappen van trainer Jack de Gier er niet in om echt heel gevaarlijk te worden. Na de thee kreeg Den Bosch geen strafschop na vermeend hands van Kees de Boer. Dat leverde De Gier een gele prent op vanwege commentaar op de leiding.

De slotfase bood de aanwezige fans alsnog wat vertier. De Boer schoot hard in het zijnet namens VVV en aan de overkant redde Delano van Crooij op een kopbal van Nikolaj Möller. Daarna opende vooral Den Bosch de jacht op een late driepunter, maar meer dan een 0-0 gelijkspel zat er niet in voor de Brabanders. Door het gelijkspel staat VVV dus op de tiende plaats en lijkt de nacompetitie uit beeld. Den Bosch is met nog zes duels te gaan de nummer dertien.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen