PSV hoopt op miljoenen voor verdedigers en heeft Ramalho terug

27 maart 2022, 11:36

PSV hoopt in de komende zomer nog een aantal miljoenen binnen te harken voor een aantal overbodige spelers. Met Union Berlin is de afspraak dat Timo Baumgartl voor 3,5 miljoen euro de permanente overstap mag maken naar de nummer negen van de Bundesliga. Hoewel dat een flinke afschrijving is (6,5 miljoen in drie seizoenen), kan het wel een financiële meevaller zijn.

Het Eindhovens Dagblad weet dat PSV en Union Berlin een koopoptie van slechts 3,5 miljoen euro hebben opgenomen in de huurdeal. Drie jaar geleden betaalden de Eindhovenaren nog tien miljoen euro voor hem aan VfB Stuttgart, maar veel perspectief lijkt er niet meer te zijn bij de nummer twee van Nederland. De concurrentie in Eindhoven is enorm en in de Bundesliga maakt hij een heel degelijke indruk als basisspeler.

Ook voor middenvelder Michal Sadílek, die bij PSV ook als linksback gebruikt werd, kan mogelijk nog een aardige transfersom worden geïncasseerd. Met FC Twente is namelijk een afkoopsom van 1,5 miljoen euro afgesproken. Hoewel dat bedrag lager is dan destijds gehoopt bij diens doorbraak onder Mark van Bommel, kan dat ook nog iets meer dan een miljoen in het laadje brengen.

Voor de verhuurde Derrick Luckassen (26) lijkt ondanks een tot in 2023 doorlopend contract nog altijd geen toekomst bij PSV. Bij Fatih Karagümruk pakte hij twee directe rode kaarten in dertien officiële optredens. De kans dat de Turkse club hem wil houden en ook nog eens een bedrag op tafel legt, lijkt derhalve bijzonder klein. De situatie van de voormalig speler van AZ, voor wie liefst zes miljoen euro werd betaald, is al langere tijd uitzichtloos in Eindhoven.

Ramalho snel terug

Verder kreeg PSV goed nieuws uit de ziekenboeg. De Telegraaf kwam zondagochtend met het bericht dat verdediger is teruggekeerd op het trainingsveld. Het herstel van de Braziliaan verliep zeer voorspoedig en de verwachting is dat hij gezien zijn goede basisconditie snel weer minuten kan maken namens PSV. De bij Oranje vertrokken Cody Gakpo en Jordan Teze waren niet van de partij op de training van de Eindhovenaren. 

Lees ookTeze of straks weer Ramalho? "Dat is niet waar ik nu aan denk"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen