Van Gaal raadt Ten Hag United af: "Ga naar een voetbalclub"

28 maart 2022, 14:17

Terwijl Louis van Gaal waarschijnlijk bezig is aan zijn laatste klus als voetbaltrainer, heeft Erik ten Hag de wereld nog aan zijn voeten. De succestrainer van Ajax lijkt zich op te maken voor de volgende stap in zijn carrière en zou zelfs al gesproken hebben met Manchester United. Bondscoach Louis van Gaal was daar zelf ook ooit trainer, maar zou hem die stap afraden.

Andersom denkt hij wel dat Manchester United er goed aan zou doen om Ten Hag aan te stellen als de nieuwe coach. "Ik denk dat Erik ten Hag een geweldige coach is, dat heb ik al meerdere malen laten blijken. Een geweldige coach is altijd goed voor Manchester United. Alleen, Manchester United is een commerciële club, dus dat zijn moeilijke keuzes voor een coach. Je kunt beter gaan naar een voetbalclub gaan."

Voor welke club hij dan wel zou moeten kiezen, laat Van Gaal zich niet over uit. "Ik ga niet zijn carrière begeleiden, dan belt hij maar op. We hebben weleens gesprekken met elkaar. Hij moet kiezen voor een voetbalclub en niet voor een commerciële club."

Lees ook: Van Gaal kondigt wisselingen aan in de opstelling tegen Duitsland

Van Gaal maakt zich samen met het Nederlands elftal op voor de wedstrijd tegen Duitsland. Het is voor Van Gaal zeker een belangrijke wedstrijd, maar de grote rivaliteit tussen Duitsland en Nederland speelt bij hem geen rol. "Ik ben geboren na de oorlog. Duitsers zijn hele vriendelijke mensen. Ik heb er gewoond ook. Dus dat maakt niet meer sentimenten los."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen