Laporta over Barça-terugkeer Messi: ''Ik heb niets ontvangen''

28 maart 2022, 23:45

Hoewel Lionel Messi de laatste tijd in verband wordt gebracht met een terugkeer naar FC Barcelona, lijken we daar voorlopig geen rekening mee te hoeven houden. Volgens Joan Laporta, president van de Catalaanse topclub, is er van een rentree van de Argentijnse superster momenteel geen sprake. 

Dat vertelde Laporta tegen RAC1. ''Er is geen gesprek met Lionel Messi over een mogelijke terugkeer'', aldus de president. ''De realiteit is dat we deze mogelijkheid ook niet overwegen.'' Het moge dus duidelijk zijn dat we Messi voorlopig niet terug zullen zien in het shirt van FC Barcelona. ''Lionel is Lionel, hij is de beste. Maar dit soort deals maakt geen deel uit van onze plannen.'' 

Messi verruilde FC Barcelona afgelopen zomer transferfrij voor Paris Saint-Germain. De Argentijn wilde dolgraag blijven bij de club waarmee hij zoveel successen heeft beleefd, maar de financiële situatie van de Catalanen maakte een langer verblijf niet mogelijk. Messi tekende vervolgens binnen de kortste keren een contract bij PSG, dat hem op grootse wijze presenteerde. Maar zijn komst is vooralsnog geen succes gebleken. Ook met Messi in de ploeg geraakten de Fransen in de Champions League niet verder dan de achtste finale. 

Lees ook: Xavi zet deur bij Barcelona wagenwijd open voor terugkeer Messi

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen