Denayer 'getreiterd' door Olympique Lyon en Bosz

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

29 maart 2022 – De Belgische verdediger Jason Denayer (26) wordt 'een beetje getreiterd' dit seizoen bij Olympique Lyon. De achterhoedespeler heeft een aflopend contract en wil die vermoedelijk niet verlengen en komt mede daardoor helemaal niet (meer) voor in de plannen van Peter Bosz.

Denayer 'getreiterd' door Olympique Lyon en Bosz

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Het Nieuwsblad komt tot de conclusie dat de Franse club een spelletje speelt met Denayer, die in de belangstelling zou staan van verschillende Europese topclubs. Daardoor is het verre van zeker dat hij zijn contract bij Olympique Lyon nog verlengt, terwijl dat eerder nog een zekerheid leek. De club wachtte echter (te) lang met de aanbieding, waardoor het inmiddels onrustig is rondom de Belg. Sindsdien wordt de verdediger op verschillende manieren aangepakt, stelt het dagblad.

'Daarom moest Denayer mee naar Fréjus met het tweede elftal, maar evengoed negeert coach Peter Bosz zijn langharige centrale verdediger. Op training spreekt hij nauwelijks nog met Denayer, in zijn wedstrijdselecties neemt hij de Belg niet op', weet het medium. De negentig minuten met Lyon B, waarvoor de Belg urenlang moest reizen, zijn de enige negentig minuten die hij in de benen heeft sinds een aantal maanden. Hij kampte weliswaar een tijdje met een blessure, maar zou inmiddels weer fit zijn, maar worden genegeerd.

Lees ook'Bosz wil dolend Lyon versterken met David Neres'

Samen met Jan Vertonghen en Toby Alderweireld krijgt Denayer bij België nog wel het vertrouwen, maar tegen Ierland werd pijnlijk duidelijk dat hij wedstrijdritme mist. "Op het einde van de wedstrijd zag je dat Jason moe was. Hij moet fit geraken door zo veel mogelijk te spelen, maar het is moeilijk bij Lyon", analyseerde bondscoach Roberto Martinez. Onduidelijk is of hij het vertrouwen blijft krijgen van de keuzeheer. 

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Eredivisie

  gerelateerd