Weg naar München open voor Antony: 'Real wil shoppen bij Bayern'

30 maart 2022, 11:45

Ajax lijkt komende zomer afscheid te moeten nemen van Antony. De Braziliaan is bezig aan een goed seizoen en heeft zich in de kijker gespeeld van meerdere Europese topclubs. Bayern München zou een van de clubs zijn die het wel zien zitten in Antony. Niet in de laatste plaats omdat Serge Gnabry mogelijk bezig is aan zijn laatste maanden in München. Real Madrid zou hem graag willen inlijven. 

Dat meldt Bild althans. Bayern München is al een tijdje bezig om het in 2023 aflopende contract van Gnabry open te breken. Maar de onderhandelingen willen vooralsnog niet vlotten. De Duitse aanvaller heeft zijn krabbel nog steeds niet gezet, waardoor de kans dat hij komende zomer vertrekt steeds groter wordt. Zeker nu Real Madrid naar verluidt interesse toont in de komst van Gnabry. De Madrilenen hebben in de persoon van David Alaba een sterke troef in handen. Alaba speelde jarenlang voor Bayern München, maar maakte afgelopen zomer de overstap naar Real Madrid. De Oostenrijker zou Gnabry nu willen overtuigen om hetzelfde pad te bewandelen. 

Lees ook: 'PSG mengt zich in de strijd om handtekening van Antony'

Mocht Gnabry daadwerkelijk vertrekken bij Bayern München, of dat nou naar Real Madrid of een andere club is, lijkt Ajax een belletje van de Duitsers te kunnen verwachten. Antony werd onlangs al genoemd als vermeend target van Bayern München, mochten de onderhandelingen met Gnabry over een contract daadwerkelijk op niets uitlopen. Der Rekordmeister is echter niet de enige kaper op de kust. Zo zou Antony ook in de belangstelling staan van FC Barcelona en Paris Saint-Germain. Bayern München is sowieso van plan om deze zomer te gaan shoppen in Amsterdam. Ryan Gravenberch en Noussair Mazraoui staan namelijk ook hoog op het verlanglijstje. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen