Memphis nog niet over teleurstelling heen: "Scheids mag me niet"

30 maart 2022, 16:43

Memphis Depay heeft een nare nasmaak overgehouden aan het 1-1 gelijkspel met Oranje tegen Duitsland. De aanvaller baalde direct na de wedstrijd al na van de hem toegekende strafschop die na het zien van de VAR-beelden weer teruggedraaid werd. Een dag later kwam hij daar opnieuw op terug.

Direct na de wedstrijd plaatste Memphis nog een keurige tweet. 'Lastige wedstrijd, mooie teamprestatie. Het was een erg goede week met Oranje. Ik wil alle supporters die ons hebben aangemoedigd bedanken.' Daar voegde hij woensdagmiddag, zo'n tien uur later, echter nog aan toe: 'Trouwens, de scheidsrechter was een grap. Hij mag me niet.'

Daarmee doelde Memphis uiteraard opnieuw op het VAR-moment. De aanvaller kon alleen op de keeper af, maar werd vervolgens naar de grond gewerkt door Thilo Kehrer. Een strafschop, zo was de scheidsrechter het in eerste instantie met Memphis eens, maar na het bestuderen van de beelden oordeelde hij dat vooral de bal gespeeld werd.

De scheidsrechter van dienst was overigens de Engelse Craig Pawson. Het was voor het eerst dat hij een wedstrijd van het Nederlands elftal onder zijn hoede had. 

Lees ook: Memphis duidelijk over penaltymoment: ''Hij raakt amper de bal''

Lees ook: Duitsers lachen om Oranje: 'Ze voorkomen hun eigen overwinning'

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen