'Feyenoord wil Arsenal-huurling Nelson langer in De Kuip houden'

30 maart 2022, 22:37   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord overweegt Reiss Nelson langer in Rotterdam te houden. De 22-jarige aanvaller wordt dit seizoen gehuurd van Arsenal, maar is pas sinds enkele weken zeker van een basisplaats. In die periode zou hij een goede indruk hebben achtergelaten op de clubleiding. 

Dat meldde het doorgaans goed ingevoerde Feyenoord Transfermarkt woensdagavond op Twitter. Belangrijk is daarbij ook Nelsons verbintenis bij Arsenal. In principe keert de Engelsman komende zomer weer terug in Londen, maar daar loopt hij een jaar later uit zijn contract. Feyenoord zou daar mogelijk van kunnen profiteren.

Nelson speelt sinds het begin van het seizoen voor Feyenoord, maar had even nodig om ook te kunnen overtuigen. Omdat Alireza Jahanbakhsh en Jens Toornstra niet de ideale rechtsbuiten zijn gebleken en Patrik Wålemark nog iets meer tijd nodig heeft, mocht Nelson het de laatste weken op die positie laten zien. En dat deed hij prima. 

In zestien optredens in de Eredivisie (vijf als basisspeler) kwam Nelson tot dusver niet verder dan één assist, maar in de Conference League is zijn rendement al beter. Daar was de aanvaller goed voor twee goals en één assist in vijf wedstrijden (drie als basisspeler).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen