Van Polen heeft 'bijzondere' eisen bij onderhandeling: "Veel leuker"

31 maart 2022, 23:58   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Bram van Polen laat het bestuur van PEC Zwolle telkens flink zweten voor hij zijn handtekening zet onder een nieuw contract. De aanvoerder is ook nu met de club in gesprek over een nieuw contract, aangezien hij in de zomer anders transfervrij is. Hij verwacht dat de partijen wel tot een akkoord gaan komen, al moeten de Zwollenaren daarvoor wel naar een autodealer.

"Ze moeten het nog wel even goed op papier zetten. Het is wel de intentie", doelt hij bij Voetbalpraat op een nieuw contract, waarna hij met een knipoog verder praat: "De nullen moeten er nog wel opgezet worden en het gaat met name om de randvoorwaarden. Seizoenkaarten en zo, maar ik probeer ook altijd wat bijzonders te doen. Al jaren doe ik iets raars, zodat ze er iets meer werk aan hebben."

Vorige keer dat hij zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis zette wilde hij eerst uiteten. "Ik wilde een keertje bij sterrenrestaurant Librije eten, en mijn familie wilde dat ook wel, dus toen heb ik dat geregeld voor twaalf man. We konden daar eten, mijn gezin plus aanhang, en overnachten. Toen was Gerard Nijkamp nog de technische directeur. Hij zei: 'Je kunt ook gewoon tienduizend euro extra krijgen'. Hij werd er helemaal gek van, maar ik vond dit veel leuker."

Deze keer hoeven de beleidsbepalers geen tafeltje te reserveren in een restaurant, nu gaat hij voor een auto. "Het is maar een kleintje", vertelt hij. Mocht PEC luisteren naar de wens van de ervaren verdediger, dan tekent Van Polen een nieuw contract. Het zou zijn zestiende seizoen zijn bij de club, die momenteel onderaan staat in de Eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen