Antwerp juicht: belangrijke sponsor blijft ondanks komst Overmars

1 april 2022, 08:09   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Een fijne opsteker voor Antwerp FC: een van de meest belangrijke sponsors van de club heeft besloten aan te blijven ondanks de omstreden aanstelling van Marc Overmars als technisch directeur. Port of Antwerp ziet in tegenstelling tot diverse andere sponsoren geen reden om te vertrekken.

Dat meldt de Gazet van Antwerp. De sponsor sprak afgelopen week met het bestuur van de club en trok daaruit de conclusie dat aanblijven de beste beslissing was. "We zijn met Port of Antwerp sponsor in goede en kwade dagen", aldus Annick De Ridder van de Raad van Bestuur. "We komen onze huidige jaarverbintenis tot het einde van het seizoen dan ook na."

De Ridder gaat ervan uit dat het een goede beslissing is. "Op basis van de contacten met Antwerp en de beslissingen die de Raad van Bestuur van de club heeft genomen, hebben we voldoende garanties gekregen dat dit belangrijk ethisch en maatschappelijk thema met het nodige engagement en de nodige daadkracht zal worden opgenomen en kijken we positief naar een verlenging van de samenwerking met RAFC. Port of Antwerp wil samen met RAFC bouwen aan een respectvolle club waar ongepast gedrag niet getolereerd wordt."

De sponsor geeft aan dat er wel in de toekomst zal worden nageacht over een vertrek, als het contract afloopt. Op korte termijn betekent het besluit van Port of Antwerp echter goed nieuws. De Belgische subtopper zag de laatste weken in razend tempo sponsoren afhaken.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen