BILD ontkracht toptransfer Dumfries; Memphis op Engelse radar

1 april 2022, 13:05

Denzel Dumfries zou volgens La Gazzetta Dello Sport in de nadrukkelijke belangstelling staan van Bayern München, maar de kans lijkt klein dat de rechtsback Inter na dit seizoen alweer gaat verlaten. Volgens het Duitse BILD is Bayern niet langer geïnteresseerd in de Oranje-international.

Dat was vorig jaar nog wel het geval, maar zijn naam is inmiddels doorgestreept op de Duitse verlanglijst. Dumfries lijkt daardoor bij Inter te blijven, waar hij sinds kort onomstreden is en veel indruk maakt. In de Serie A wad de verdediger al goed voor vier doelpunten en vier assists. Zijn ploeggenoot Stefan de Vrij is overigens wél hard op weg naar de Milanese uitgang. Momenteel kampt de verdediger met een blessure, waardoor hij komend weekend de topper tegen Juventus mist.

Memphis

Tottenham Hotspur heeft de naam van Memphis Depay genoteerd op de lijst met mogelijke versterkingen voor de voorhoede. De aanvaller komt bij FC Barcelona niet meer wekelijks aan spelen toe en is in de pikorde gepasseerd door aanwinst Pierre-Emerick Aubameyang. Hoewel hij van zijn club niet hoeft te vertrekken, zijn er veel clubs in de markt.

Een daarvan is Spurs, melden diverse Londense media. Volgens Fabrizio Romano is Memphis echter geen topkandidaat, omdat alles op alles wordt gezet om Paolo Dybala naar de Premier League te halen. Memphis geldt slechts als alternatief.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen