Nog meer defensieve zorgen Ajax: Rensch sowieso afwezig

1 april 2022, 14:21   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De opties die Erik ten Hag dit weekend heeft in de achterhoede van Ajax zijn beperkt. Vrijdagochtend werden er al vraagtekens gezet achter de namen van enkele verdedigers en daar kwam even later bij dat Devyne Rensch sowieso niet zal spelen. De rechtsback is nog niet hersteld van zijn hamstringblessure.

Rensch meldde zich vorige week bij Jong Oranje, maar nog voor de ploeg voor het eerst in actie kwam, keerde hij door zijn blessure alweer terug naar Amsterdam. Ajax Showtime meldde vrijdagochtend dat hij daarvan niet op tijd hersteld is om zaterdagmiddag mee te spelen tegen FC Groningen. Hoelang hij uitgeschakeld zal zijn, is nog niet duidelijk.

Het uitvallen van Rensch zou normaliter geen enorm probleem zijn voor Ten Hag, maar het lijkt erop dat hij meerdere verdedigers zal moeten missen. Zo werd vrijdagochtend duidelijk dat Jurriën Timber na het geblesseerd wegvallen bij Oranje nog niet helemaal fit is en zijn verdedigingspartner Lisandro Martínez nog altijd last heeft van zijn hamstring na het duel tegen Feyenoord twee weken geleden.

Achter de namen van de twee verdedigers staat een vraagteken, en met ook de afwezigheid van Rensch heeft Ajax dus nog iets minder te kiezen. De wedstrijd tegen Groningen begint zaterdagmiddag om 16:30 uur. 

Lees ook: Puzzelen voor Ajax: 'vraagteken achter betrouwbaar blok'

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen