PSV zonder belangrijke krachten in pittig duel met Twente

1 april 2022, 14:28   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

PSV moet het zaterdagavond op bezoek bij FC Twente waarschijnlijk stellen zonder twee vaste waarden. Volgens het Eindhovens Dagblad en Voetbal International zijn Ibrahim Sangaré en Jordan Teze nog niet voldoende hersteld na hun klachten die ze de afgelopen weken hadden. De kans is groot dat het duo daarom ontbreekt. Ook achter de naam van Cody Gakpo staat nog een groot vraagteken. De aanvaller hervat vandaag de groepstraining.

Teze raakte afgelopen week geblesseerd tijdens zijn eerste trainingsweek met het Nederlands elftal. Tot een debuut kwam het daardoor niet voor de jonge centrumverdediger. De schade is blijkbaar te groot om komend weekend weer in actie te komen. Het zal daarom puzzelen worden voor coach Roger Schmidt, die ook nog geen beroep kan doen op de geblesseerde André Ramalho. Een centrum met linkspoten Olivier Boscagli en Armando Obispo ligt zodoende voor de hand.

Omdat Sangaré ontbreekt, zal Schmidt hopen dat Érick Gutiérrez wél op tijd fit is voor de kraker in Enschede. De Duitse oefenmeester gaat ervan uit dat hij de middenvelder ter beschikking heeft, ondanks zijn interlandtrip naar Mexico. "Hij is een vechter. Als hij er morgenvroeg is, vragen we of hij er klaar voor is", zegt hij tegen het Eindhovens Dagblad.

Schmidt, die in de belangstelling staat van Benfica en daar niets over wil vertellen, ging ook nog kort in op de aanstelling van Ruud van Nistelrooy als zijn opvolger. "Hij weet alles over de club. Misschien wel meer dan ik", aldus Schmidt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen